رویداد

پاویون صنعت دانش بنیان مستربچ و کامپاند در ترکیه

پاویون صنعت، سی و سوم نمایشگاه اوراسیا پلاست استانبول ترکیه فرصتی برای تجارت با منطقه آسیا و همسایگان دیرین است. صنعت پلیمر در صادرات و واردات سهم بزرگی دارد و تجارتی همراه با دوام بیشتر است، ایران یکی از تولیدکنندگان برتر در صنعت پلیمر منطقه دارد و که موفق به بشترین سهم صادرات به کشورهای همسایه داشته است. با توجه به گزارش خبری از انجمن تولیدکنندگان مستربچ و آمیزه های پلیمری ایران، ترکیه میزبان صنعت گران دانش بنیان در صنعت پلیمر در 33 نمایشگاه دارد و لیست شرکت های بزرگ و موثر در بخش دانش بنیان در این نمایشگاه منتشر شده است که با افتخار شرکت کارینا پلیمر حضور فعال با دعوت مستقیم صنعت گران حضور دارد. تاریخ برگزاری این نمایشگاه 14 تا 17 آذرماه 1403 در استانبول خواهد بود.

 

پاویون صنعت دانش بنیان مستربچ و کامپاند در ترکیه

دلایل حضور در پاویون ترکیه

نمایشگاه های مختلف پلیمر در طی چندین سال برگزار شده است ولی حضور بصورت پاویون صنعتگران دانش بنیان خیلی تاثیر مهم دارد.

  • شناخت ظرفیت ایران در تولید دانش بنیان
  • شناخت مدیران لایق و موثر
  • آشنایی با شرکتهای معتبر صنعت پلیمر
  • ارتباط مستقیم و بی واسطه
  • ایجاد بازارهای جدید تجاری
  • افزایش صادرات محصولات پلیمری
  • روابط تجاری مستحکم تر
  • تجارت ادامه دار و مستمر

حضور در این پاویون برای شرکت کارینا پلیمر افتخاری دیگر و تایید بر تولید محصولات کامپاند باکیفیت دارد که سالها بازار خود را در ترکیه و دیگر کشور های آسیایی دارد هر چند نوسانات بازار و ناملایمتی برای تهیه مواد اولیه و دیگر تجاری و بازار ز در روابط متقابل، طرفین به نقش تاریخی خود در حفظ و ارتقای روابط واقفند و هرگز منافع گسترده و فراوان میان دو طرف قربانی منافع کوتاه‌مدت و مقطعی نشده است. مرز ایران و ترکیه در حال حاضر از آن به عنوان مرزهای دوستی یاد می‌شود، بعد از قرارداد قصر شیرین بین ایران و امپراتوری عثمانی بیش از 400 سال تغییر نیافته است.

مشاهده  کارینا پلیمر در هجدهمین نمایشگاه بین‌المللی ایران پلاست

روابط اقتصادی ایران و اوراسیا

بر اساس آمار گمرک در پنج ماهه نخست امسال صادرات ایران به کشورهای عضو اتحادیه اقتصادی اوراسیا ۲.۲ میلیون تن به ارزش ۷۴۸ میلیون دلار بوده که در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته افزایش ۳۵ درصدی در وزن و ۱۶ درصدی در ارزش داشته است. در این مدت میزان واردات کالا از کشورهای عضو اتحادیه اقتصادی اوراسیا ۳.۹ میلیون تن به ارزش ۱.۶ میلیارد دلار بود. موافقتنامه تجارت آزاد بین ایران و این اتحادیه دی ماه سال گذشته به امضا رسید و در حال حاضر منتظر تصویب در مجالس ایران و همچنین اعضای این اتحادیه است تا وارد مرحله اجرایی شود.

دهقان دهنوی – معاون وزیر صمت و رئیس سازمان توسعه تجارت – درباره موافقتنامه تجارت آزاد بین ایران با پنج عضو اتحادیه اقتصادی اوراسیا اظهار کرد: ۵ کشور شمالی ایران با یکدیگر وارد پیمانی به نام اتحادیه اوراسیا شامل کشورهای روسیه، بلاروس، قزاقستان و ارمنستان شدند. از میان این پنج کشور، ما با ارمنستان مرز زمینی مشترک داریم و با دو کشور قزاقستان و روسیه از طریق دریای خزر همسایه‌ایم. این پنج کشور اتحادیه‌ای تشکیل دادند؛ میان خودشان تجارت را آزاد و بسیاری از قوانین و مقرراتشان را با یکدیگر هماهنگ کردند که از جمله این قوانین می‌توان به قوانین گمرکی، زیست محیطی و قوانین استانداردها اشاره کرد.

وی افزود: تقریبا چهار سال گذشته برای اولین بار با این اتحادیه مذاکراتی آغاز و منجر به انعقاد یک قرارداد تجارت ترجیحی شد. یعنی در مرحله اول تعدادی از کالاهای منتخب، تعرفه‌هایشان کاهش پیدا کرد و یا صفر شد و نتیجه خیلی خوبی داشت و در این بازه زمانی چهار ساله تجارت ما با این کشورها دو و نیم برابر افزایش پیدا کرد. درخلال این سال‌ها وقتی این تجربه موفق دیده شد وارد گفت‌وگو برای تجارت آزاد شدیم.خبرگزاری ایسنا

مشاهده  صادرات مستقیم کامپاند به ترکیه شش ماهه 1403

بازار صنعت پلیمر در اوراسیا

در بازارهای صنعتی و مخصوصا پلیمر و کامپاند که گستردگی زیادی دارد که امضاء ایران با موافقتنامه اوراسیا باعث هرچه بهتر شدن روابط تجاری شده است و این فرصت برای کسب مشتریان خارجی و صادراتی مداوم و ارتباط گسترده دارد. همچنین  حضور در بازارهای خارجی ارتقاء کیفیت محصولات با توجه به رقابت بازارهای خارجی و افزایش سطح دانش فنی و تخصصی با توجه به سفارشات مشتریان دیگر کشور ها بر تولید داخلی به همراه دارد.

حضور شرکت کارینا پلمیر در پاویون صنعت دانش بنیان کامپاند

شاید بتوان گفت در ایران بیش از 1000واحد تولیدی در بخش پلیمر فعالیت دارند و اهداف و ماموریت خود را دنبال میکنند ولی پیشرو بودن و دغدغه کیفیت ماموریت هر شرکتی نباشد، و نیز بازارهای خارجی خواستار کیفیت بالا و قیمت رقابتی هستند این امر در سایه خط تولید پیشرفته و نیروی متخصص از ابتدای فرایند تا خروجی و نتیجه و آزمایش و نظارت در حین تولید امکان پذیر است کارینا پلیمر از سرآغاز فعالیت با ماموریت کیفیت سطح بالای تولید کامپاند و سفارش سازی مواد پلیمری در دیتاشیت مختلف با رعایت استانداردهای ملی و بین المللی بوده و اینکه حضور در نمایشگاه پلیمری استانبول با رعایت همین مزیت بوده است. رویداد نمایشگاه اورسیا پلاست و پاویون صنعت دانش بنیان کامپاند با جمعی از بزرگترین و مهمترین شرکت هایی که به کیفیت عالی مفتخر هستند و رعایت هرچه بهتر کیفیت در تمام ابعاد برگزار میشود.

مزیت نمایشگاه اوراسیا پلاست ترکیه

چندین سال نمایشگاه اوراسیا پلاست در حال برگزاری است و از سراسر آسیا مرتبط با صنعت پلاستیک حضور دارند و شرکت های بنام و معتبر در آن حاظر می شوند که از مزیت ها به اشاره میکنیم:

  • سطح روابط تجاری
  • شناسایی بازار هدف جدید
  • تبادل نظرات مدیران صنعت
  • فعالیت گسترده پلیمری
  • پاسخ به سفارشات ویژه صنایع
  • افزایش سطح مبادلات تجاری

پاویون صنعت دانش بنیان مستربچ و کامپاند در ترکیه

کامپاند مورد بررسی در پاویون صنعت دانش بنیان کامپاند

مشاهده  کارینا پلیمر در رسانه های خبری

 

شرکت کارینا پلیمر مفتخر است بار دیگر با حضور در پاویون صنعت دانش بنیان کامپاند در تلاش برای ارتباط موثر و ارائه محصول با کیفیت در سطح منطقه و مخصوصا اوراسیا بتواند قدمی در صادرات کامپاند داشته باشد که ارز آوری برای کشور عزیزمان دارد و این قدم ها با تلاش و علاقه مدیریت و پرسنل متخصص که خود را وفادار به تلوید با کفیت دارند ایجاد کرده است و چشم اندازی بسیار بلند دارد برای رسیدن به اهداف عالی در رضایت مشتریان بازار خارجی باشد.

 

جلسه شرکت ها در پاویون صنعت مستربچ و کامپاند در نمایشگاه Plast Eurasia Istanbul ترکیه برگزار شد. این‌جلسه با حضور جناب آقای سیاوش نیکفر مدیر کارخانه کارینا پلیمر و چند تن از اعضای انجمن تشکیل شد. پاویون انجمن ایران در متراژ ۱۸۵ متر در اختبار ۱۵ شرکت در نمایشگاه قرار گرفته است.

تصاویری از جلسه پاویون ایران درنمایشگاه ترکیه با حضور مدیر کارخانه کارینا پلیمر جناب آقای نیکفر

و جمعی از اعضای انجمن

نمایشگاه پاویون ترکیه
نمایشگاه اوراسیا پلاست در ترکیه